Eneba COM
 
 

Köp Stellaris: Lithoids Species Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stellaris: Lithoids Species Pack är ett spel i den hyllade Stellaris-serien, utvecklat av Paradox Development Studio och utgivet av Paradox Interactive. Paketet innehåller en mängd nytt innehåll för spelare som vill skapa sin egen stenbaserade art i sitt galaktiska imperium.



    I Stellaris: Lithoids Species Pack hittar spelarna 15 nya lithoid-porträtt, inklusive ett robotporträtt, samt mineralbaserade skeppsmodeller som har utformats unikt för att passa egenskaperna hos denna stenbaserade ras. Dessa skepp är byggda av rå styrka med hjälp av de mineraler som finns i rymden för att överleva alla attacker eller resa långt hem. Dessutom ingår ett röstpaket som ger spelarna fler alternativ när de skapar unika karaktärer med realistisk dialog och accenter som passar för varje imperium de väljer att leva i.



    När det gäller spelmekanik som är specifik för litoidimperier kommer spelarna att kunna börja bygga på livlösa planeter som inte lämpar sig för andra arter på grund av strålning eller extrema klimat som smälta lavavärldar och kryogena isbollar. Detta innebär att din utforskning av stjärnorna kan gå längre än någonsin tidigare. Dessutom är dessa litoidvarelser också extremt tåliga jämfört med flera organiska raser eftersom de är helt gjorda av stenar, vilket gör dem tåligare mot farliga miljöförhållanden i rymden. Med Stellaris: Lithoids Species Pack kan spelare av den populära spelserien nu driva sin rymdutforskning och galaktiska erövring längre än någonsin tidigare.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Stellaris

    De bästa priserna för Stellaris Lithoids Species Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stellaris: Lithoids Species Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev