Instant Gaming EU
 
 

Köp Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I den här expansionen till Borderlands 3 får du fördjupa dig i det skruvade sinnet hos den mest psykotiska karaktären i serien. Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck är ett DLC där Dr. Patricia Tannick tvingar dig att undersöka ursprunget till Psychos galenskap, som hon tror orsakas av kunskapen om en mytomspunnen plats som kallas Vaulthalla. Du letar efter något annorlunda och galet att göra och bestämmer dig för att hjälpa henne och fortsätta in i Krieg själv, men ingenting kunde ha förberett dig för vad du hittar där.



    Den surrealistiska och skruvade världen i Kriegs psyke är hem för dödliga manifestationer som befolkar ett scenario som bildas av de splittrade fragmenten av hans minnen. Du kommer att upptäcka världen som Krieg uppfattar den, vilket inte kommer att göra någon nytta för någon som fortfarande är frisk, men om du har tur kan du fly från denna plats oskadd och skörda några belöningar från den legendariska Vaulthalla i processen.



    Expansionen innehåller nya uppdrag och sidouppdrag, massor av kraftfulla vapen, unika kosmetiska föremål som du kan samla på dig och mycket mer. Tro det eller ej, men de föremål du får när du är inne i Kriegs sinne fungerar fortfarande utanför det, så varför inte ge det ett försök?

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Borderlands 3

    De bästa priserna för Borderlands 3 Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Borderlands 3: Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev