Eneba COM
 
 

Köp Borderlands 3 Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Borderlands 3 Season Pass innehåller allt som behövs för att utöka ditt episka äventyr genom stjärnorna på jakt efter Vaults. Fyra olika DLC:er ingår i det här paketet. Var och en av dem tar dig till olika hörn av galaxen i nya äventyr och innehåller nya uppdrag, utmaningar, fiender att besegra, legendariska vapen, galna kosmetika och mycket mer.



    Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot. Din favoritbartender och vän Moxxi har ett oemotståndligt frieri till dig. Ett visst kasino är fullt av pengar som väntar på att tas, och du är den bästa kandidaten för uppdraget. Naturligtvis är Hyperions säkerhetsstyrkor inte riktigt glada över det, och deras robotsoldater kommer att försöka sätta ett snabbt stopp för din kupp om de lyckas ta dig på bar gärning, det vill säga.



    Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Det enda som är bättre än en skottlossning är en fest, och när du går med på att hjälpa Gaige och hennes robot Deathtrap att organisera detta bröllop förväntar du dig att ha mycket roligt. Xylourgos är kanske inte den bästa planeten för tillfället om man betänker att den är full av galna kultister och tentaklerade monster, men det finns inget som en bra pistol inte kan lösa.



    Bounty of Blood. Gehenna är kanske inte den bästa platsen för vissa semestrar, men när det gäller att tjäna snabba pengar gör bountyn på djävulsryttarnas huvuden det till en utmärkt plats att besöka. Naturligtvis kan du inte förvänta dig att de ska döda sig själva för dig, men var skulle det roliga vara då?



    Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck.  Din favoritpsykopat är tillbaka och bjuder in dig till en psykedelisk resa till djupet av hans sinne. Du kanske till och med hittar hemligheten om var den legendariska Vaulthalla finns och får lite byte i processen.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Borderlands 3

    De bästa priserna för Borderlands 3 Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Borderlands 3 Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev