Borderlands 3 får (nästan) crossplay

Borderlands 3 får (nästan) crossplay
NEWS2021 mies 30 20:53

Man skulle kunna tro att Gearbox är en tillräckligt stor utvecklare och att Borderlands 3 är ett tillräckligt populärt spel för kunna stå utanför plattformskriget mellan de stora spelföretagen. Ett och ett halvt år efter lanseringen är det på tiden att spelet skulle få det som verkar vara ett vanligt inslag i många andra spel, nämligen crossplay mellan plattformar. Även om multiplayer inte är huvuddelen av Borderlands 3 eftersom det har en mycket komplett kampanj för en spelare, är möjligheten att dela spelet med andra vänner alltid välkommen och öppnar upp en hel del spelalternativ. Därför mottogs Randy Pitchfords tillkännagivande som avslöjade att en kommande patch skulle lägga till stöd för crossplay "över alla plattformar" med glädje av spelarna. Tyvärr är det inte hela historien.

 

 

Som Pitchfords tweet avslöjar har utgivaren 2K Games bett dem att ta bort crossplay-stödet för PlayStation-konsoler. Sony är fortfarande motstridiga till att låta PlayStation-spelare dela nöjet med gamers från andra plattformar när det gäller stora spel, särskilt om de inte får sin del av kakan. Det direkta resultatet av detta är att de nu måste hantera en hel del missnöjda spelare på grund av en policy som började tillämpas för ett par år sedan. Det är egentligen inte särskilt vettigt, med tanke på det finns ganska många mindre spel som har crossplay på alla plattformar, inklusive PlayStation-konsoler. Är det då en fråga om spelets popularitet?

 

 

Gearbox president och vd Randy Pitchford har inte gett oss några fler detaljer kring frågan så kan vi bara spekulera om orsakerna bakom allt detta. Crossplay kommer komma till Borderlands 3, så om du spelar spelet på någon annan plattform än PlayStation 4 eller PlayStation 5 kommer du att kunna dela det roliga med dina vänner i flerspelarläget.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev