Instant Gaming EU
 
 

Köp Dead by Daylight - A Binding of Kin Chapter

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dead by Daylight - A Binding of Kin Chapter är ett nytt kapitel i Dead by Daylight. Det tar spelarna in i Entitys dimfyllda värld med en ny mördare, en gåtfull överlevare och en karta. Spelarna måste ta sig an de nya utmaningarna i det här kapitlet, avslöja dess mysterier och gå segrande ur striden - eller dö när de försöker.



    Den nya mördaren är The Blight - en mystisk figur höljd i mörker. Han har kraftfulla förmågor som gör att han kan manipulera tiden och miljön omkring sig. Han använder dem för att överraska de överlevande och hindra dem från att fly. Överlevaren är Élodie Rakoto, en smart gatukonstnär från Paris som använder sina kreativa talanger för att ligga steget före The Blight. Hon har en mängd olika verktyg till sitt förfogande som hon kan använda för att överlista och till och med undvika The Blights kraftfulla förmågor. Den nya kartan är Yamaoka Estate, ett vidsträckt gods som ligger på den dimhöljda landsbygden i Japan. Spelarna måste navigera i de trånga korridorerna och förrädiska stigarna om de ska ha något hopp om att överlista The Blight och undkomma med livet i behåll.



    Dead by Daylight - A Binding of Kin Chapter är ett spännande och utmanande nytt tillskott till Dead by Daylight-serien. Med sin intensiva atmosfär, kraftfulla antagonist och unika karta erbjuder det en spännande och givande upplevelse för spelare på alla nivåer. Spelarna kommer att sättas på prov när de möter farorna i The Blight's förvridna domän och försöker överleva mot alla odds.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Dead by Daylight

    De bästa priserna för Dead by Daylight A Binding of Kin Chapter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Dead by Daylight - A Binding of Kin Chapter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev