Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Zoo: North America Animal Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Zoo: North America Animal Pack är en spännande expansion som ger spelarna möjlighet att utforska det rika och varierande djurlivet i Nordamerika. Expansionen innehåller en rad nya djur, alla med sina egna unika beteenden och behov, samt ett antal nya anläggningar och funktioner som hjälper spelarna att ta hand om och hantera sina nya djurvänner.



    North America Animal Pack lägger till flera ikoniska nordamerikanska arter, inklusive älg, puma, kaliforniskt sjölejon, nordamerikansk bäver, amerikansk alligator, svartstjärtad präriehund, fjällräv och amerikansk oxgroda. Alla dessa djur är vackert återgivna med verklighetstrogna animationer och beteenden, vilket gör dem till en fröjd att titta på och interagera med när spelarna bygger och sköter sina djurparker.



    Förutom de nya djuren innehåller expansionen också en rad nya anläggningar och funktioner som hjälper spelarna att ta hand om sina djur. Detta inkluderar ny mat och berikningsartiklar som är specifika för nordamerikanska arter. Det finns också nya lövverk och terrängalternativ, så att spelarna kan skapa anpassade livsmiljöer och miljöer som är perfekt anpassade till djurens behov.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Zoo

    De bästa priserna för Planet Zoo North America Animal Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Zoo: North America Animal Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev