Instant Gaming EU
 
 

Köp Tomb Raider V: Chronicles

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tomb Raider V: Chronicles är den femte upplagan av det klassiska action-äventyrsplattformsvideospelet Tomb Raider. Det utvecklades och släpptes av Core Design 2012 och publicerades av Crystal Dynamics för flera konsoler. Spelet presenterar en rad fantastiskt detaljerade miljöer och platser, vilket ger en uppslukande upplevelse när spelarna utforskar världen runt omkring dem samtidigt som de avslöjar hemligheter längs sin resa.



    Tomb Raider V: Chronicles Det mesta följer handlingen från tidigare versioner; genom olika platser runt om i världen tar spelarna kontroll över den legendariska skattjägaren Lara Croft för att bekämpa onda krafter. Spelet innehåller fem stora nivåer som varierar i svårighetsgrad beroende på deras miljö, från den mörka och fuktiga staden Rom till de förrädiska isiga grottorna. Spelarna kan också delta i bonusuppdrag för att få extra belöningar, som att låsa upp nya vapen eller förmågor som hjälper dem på deras äventyr. Berättelsen kretsar kring hennes sökande efter svar om sitt öde efter att hon med nöd och näppe undkommit döden efter en flygkrasch. När du går igenom varje nivå kommer mysterier att avslöjas tillsammans med pussel som du måste lösa för att komma vidare i ditt äventyr. Förutom att lösa pussel på alla nivåer och slutföra uppgifter som är relaterade till huvudmålen spelar strid en viktig roll i den här versionens spelmekanik - fiender möts både på land och när de simmar under vattnet; de måste bekämpas direkt eller överlistas strategiskt med hjälp av föremål och verktyg som hittas genom att leta i förstörda tempel och hemliga grottor i alla fem kapitlen i Tomb Raider V: Chronicles. Dessutom kan bonusnivåer bara låsas upp när specifika bitar har samlats in under resan som väntar. På så sätt läggs återspelningsvärdet ytterligare till i dess livslängd bortom den första fullbordade punkten som uppnås vid slutspelets slutscen - det är ett spel som kommer att hålla dig underhållen i timmar och oändligt.



    På det hela taget är Tomb Raider V: Chronicles en actionäventyrsklassiker full av fängslande berättelser, pussel och stridsspel. Det är det perfekta tillägget till varje spelares samling! Med sin livfulla grafik och intensiva musikmusik är det fortfarande ett av de bästa bidragen i denna långvariga serie. Om du letar efter en spännande spelupplevelse är Tomb Raider V: Chronicles definitivt värt att överväga.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tomb Raider V Chronicles

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Tomb Raider V: Chronicles

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev