Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Coaster - Magnificent Rides Collection

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Coaster - Magnificent Rides Collection är den första samlingen någonsin i sitt slag i Planet Coaster-världen. Det är ett spel skapat för spelare som letar efter något extraordinärt och unikt. Spelet har utvecklats av Frontier och sticker ut från andra titlar med temaparksimulator med sin detaljerade grafik och enastående prestanda.



    Planet Coaster - Magnificent Rides Collection Planet Coaster innehåller en rad nya åkattraktioner och ger spelarna över 30 ikoniska attraktioner att välja mellan för att skapa sina egna drömmars temaparker. Det introducerar nio nya åkattraktioner och berg- och dalbanor i spelet, inspirerade av några av de mest ikoniska attraktionerna från nöjesfält och temaparker runt om i världen. I samlingen ingår spännande berg- och dalbanor som The Phoenix, vanliga nöjesparksattraktioner som pariserhjul eller karuseller, familjevänliga vattenattraktioner som Splash Boats och mycket mer. Spelarna kan också anpassa dessa funktioner ytterligare genom att lägga till dekorationer eller specialeffekter, vilket gör varje åktur unik i sig. Dessutom innehåller samlingen nästan 300 scenerier som passar alla typer av miljöer perfekt medan var och en har utformats med invecklade detaljer som skiljer den från alla andra spel inom samma genre. Dessutom fungerar alla föremål som finns i denna scen sömlöst tillsammans och ger dig möjlighet att väcka din fantasi till liv i ett dynamiskt landskap som kan upplevas i flera dimensioner. Du kommer också att ha tillgång till hundratals rekvisita inklusive butiksbodar kiosker picknickbord bänkar och mycket mer. Alla dessa kommer med realistiska animationer och ljudeffekter för en uppslukande upplevelse som kommer att hålla dig underhållen i timmar.



    Sammantaget erbjuder Planet Coaster - Magnificent Rides Collection något extraordinärt och unikt inom området för spelsimulatorer. Med sin detaljerade grafik, enastående prestanda och enorma kreativa frihet är det ett måste för alla ivriga spelare.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Coaster

    De bästa priserna för Planet Coaster Magnificent Rides Collection

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Planet Coaster - Magnificent Rides Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev