Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Coaster - Studios Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Coaster - Studios Pack är en expansion av Planet Coaster - ett actionfyllt nytt nöjesparksspel som är utformat för att ge spelarna den sanna känslan av att skapa och driva sina egna nöjesparker. Med detta otroliga paket låser du upp en mängd helt nya landskap och byggnader, teatraliska nya åkattraktioner och berg- och dalbanor, storbildsupplevelser för dina gäster, re-motion åkattraktioner som kombinerar teater med berg- och dalbaneelement som aldrig förr, Horror Heights - en mystisk åktur full av spännande roliga ögonblick att minnas, plus autentiska ljudinspelningar så att du kan se till att dina gäster upplever något riktigt speciellt när de besöker dig.



    För dem som ivrigt har väntat på att Planet Coasters nästa expansionspaket ska släppas, finns den spännande utmaningen i Planet Coaster - Studios Pack. Från att utforma realistiska vattenfunktioner för den perfekta Aquatic Adventureland Park till att lägga till invecklade detaljer på innovativa sätt som inte var möjliga i tidigare spel från Frontier Developments som Elite Dangerous eller Jurassic World: Evolution; vi ser till att du får timmar och åter timmar av oavbruten glädje av dessa interaktiva 3D-miljöer. Med användarvänliga verktyg till ditt förfogande är det lätt att justera terränghöjder och skapa vackra floder bland annat; så att även nybörjare kan skapa fantastiska parker kompletta med berg- och dalbanor i naturlig storlek som kan få dem att skrika av glädje.



    Planet Coaster - Studios Pack är ett fantastiskt spel för spelare i alla åldrar och på alla nivåer. Med sitt breda utbud av verktyg, funktioner och teman har det här paketet något för alla. Oavsett om du vill förbättra din spelupplevelse eller ge bort en oförglömlig parkbyggarresa, är Planet Coaster - Studios Pack vad du behöver.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Coaster

    De bästa priserna för Planet Coaster Studios Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Coaster - Studios Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev