Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Coaster - Adventure Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Coaster - Adventure Pack är ett fängslande spel för gamers. I detta spännande och komplicerade spel skapar spelarna sin egen unika temapark från grunden med hjälp av de verktyg som tillhandahålls. Från en tom canvas kan spelarna bygga åkattraktioner, berg- och dalbanor och andra attraktioner för att locka folk. Det finns gott om anpassningsalternativ tillgängliga så att spelarna kan få sina parker att se precis rätt ut när de bygger ut dem över tiden. När parken blir mer befolkad måste spelarna ta hand om utgifterna genom att bygga butiker och andra bekvämligheter för att hålla gästerna glada och komma tillbaka för mer.



    Planet Coaster - Adventure Pack Även nya scenarier som utmanar spelarna att tänka snabbt när de försöker felsöka utmaningar för att överleva som parkägare och samtidigt hantera sin budget noggrant i varje scenario. Spelarna kommer att få kämpa sig igenom extrema gränsområden fyllda med vilda djur eller försvara sig mot våldsamma stormar som släpps lös över dina skräddarsydda parker. Spelarna kommer att använda alla verktyg de har till sitt förfogande, inklusive byggnadsuppgraderingar, specialfällor och hinder som utformats speciellt för detta expansionspaket för att bekämpa dessa hot och samtidigt ha kul med spännande temaparker.



    Grafiken i det här spelet är helt enkelt hisnande och ger en otrolig inlevelse som gör det superlätt att glömma att du spelar ett spel och inte hanterar en riktig temapark. Med fantastiska funktioner som djupgående anpassning, spännande scenarier och vacker grafik är Planet Coaster - Adventure Pack säker på att tillfredsställa även den mest kräsna spelaren.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Coaster

    De bästa priserna för Planet Coaster Adventure Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Coaster - Adventure Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev