Instant Gaming EU
 
 

Köp Planet Coaster - Back to the Future Time Machine Construction Kit

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Planet Coaster - Back to the Future Time Machine Construction Kit är en spännande ny DLC som erbjuder en otrolig nivå av detaljer och anpassningsalternativ för spelare. Med den här byggsatsen kan du bygga din egen DeLorean-tidsmaskin från den ikoniska filmserien Tillbaka till framtiden, vilket ger dig chansen att återuppleva några av de mest minnesvärda och spännande ögonblicken från filmerna.



    Satsen erbjuder en mängd olika anpassningsalternativ, så att du kan välja bland ett brett utbud av delar och färger för att göra din DeLorean unik. Satsen innehåller fyra versioner av DeLorean, inklusive originalversionen från 1985 och varianterna från 2015, 1955 och 1885. Du kan även lägga till specialeffekter som lågor och tidsreseeffekter för att få din tidsmaskin att se ännu mer imponerande ut.



    Sammantaget är detta DLC ett måste för alla fans av Tillbaka till framtiden-serien eller alla som älskar att bygga och designa i Planet Coaster. Det är en otrolig nivå av detaljer och anpassning som kommer att hålla dig underhållen i timmar.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Planet Coaster

    De bästa priserna för Planet Coaster Back to the Future Time Machine Construction Kit

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Planet Coaster - Back to the Future Time Machine Construction Kit

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev