Jagged Alliance 3 lanseras på PC i juli

Jagged Alliance 3 lanseras på PC i juli

Utvecklaren Haemimont Games och utgivaren THQ Nordic släpper stolt det efterlängtade tredje huvudspelet till den ikoniska titeln, som helt enkelt kallas Jagged Alliance 3. Spelet ska bli en värdig efterföljare och ett enastående strategispel när det släpps på PC i juli nästa år.

I den senaste trailern visar de vad Jagged Alliance 3 har att erbjuda - och vad det inte har att erbjuda. Erfarna legosoldater som har spelat de tidigare delarna kanske tror att de vet vad det här spelet handlar om. Men om du ännu inte har upplevt spänningen i ett Jagged Alliance-spel kommer den här nya trailern att besvara den fråga du så ivrigt har väntat på att få ställa. Hur är spelupplägget? Fokuserar det på taktik eller strategi? Finns det ett crafting-system? Och så mycket mer. Hitta alla svar du söker i den spännande nya trailern!

Spelets synopsis är som följer:

Grand Chien, en nation med rika naturresurser och djupa politiska klyftor, kastas in i kaos när den valda presidenten försvinner och en paramilitär styrka känd som "The Legion" tar kontroll över landsbygden. Nu har presidentens familj samlat alla sina resurser, inklusive ett avtal med det mäktiga Adonis-företaget, för att anlita en grupp skickliga legosoldater med uppgift att hitta presidenten och återställa ordningen i landet.

I Jagged Alliance 3 kan du välja bland ett stort antal legosoldater med unika personligheter, egenheter och bakgrundshistorier. Gå sedan ut och utforska Grand Chien medan du träffar nya människor, tjänar pengar, utökar ditt team och i slutändan fattar dina egna beslut för att avgöra landets öde. Så ikonisk som serien är, kan Jagged Alliance 3 ha inspirerat några spektakulära strategispel som XCOM Chimera Squad och Marvel's Midnight Suns.

Mod support for the PC edition

När Jagged Alliance 3 har lanserats kommer utvecklarna att fokusera på att låta spelarna anpassa spelet efter sina preferenser. Inledningsvis erbjuds ett grundläggande mod-stöd som gör det möjligt för spelarna att ändra vapenstatistik, justera svårighetsgrader och till och med visa procentandelen "chans att träffa", men mod-stödet för spelet kommer att fortsätta att utökas och utvecklas efter lanseringen. I sinom tid kommer spelarna att ha ett kraftfullt verktyg som ger dem möjlighet att skapa och dela sina kampanjer, introducera nya legosoldater och utforska möjligheter bortom deras fantasi.

Jagged Alliance 3 är för närvarande under utveckling för PC och beräknas släppas den 14 juli 2023. Kolla in vår jämförelse för de bästa erbjudandena på Jagged Alliance 3, och kalla fram dina legosoldater för du har blivit anlitad för ett uppdrag av yttersta vikt.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev