Baldur's Gate III: Early Access startar i sommar

Baldur's Gate III: Early Access startar i sommar

Under dess allra första annonsering som skedde kort efter E3 2019 under presentationen av Stadia, så tände Baldur's Gate III bokstavligen talat elden hos sina fans på nytt. Den senaste utgåvan i serien släpptes för nästan tjugo år sedan och väntan har varit ganska lång för spelare som har drömt om att återigen sjunka in i världen av Baldur's Gate. Vid sidan av den första trailern har vi kunnat upptäcka lite mer om nästa utgåva som utvecklas av Larian Studio, under en lång presentation av spelläget vid Pax East, som presenterades av självaste Swen Vincke, VD av Larian.

Swen Vincke annonserade nyligen väldigt goda nyheter för alla fans som är otåliga för att få spela Baldur's Gate III. Vi visste att spelet skulle ansluta sig till Early Access men att det endast skulle ske under 2020. Nu finns det mer exakt information som säger att Baldur's Gate III kommer att vara spelbart i Early Access med start i augusti. Larian annonserade det via en community-uppdatering på sin YouTube-kanal.

 

 

"Kanske". Är ordet som fortfarande bör läggas till i detta eventuella släpp av Baldur's Gate III i Early Access. Swen Vincke förklarar att nyliga problem relaterade till Covid-19, inklusive distansarbete inte har förenklat saker för teamen, men om allt går väl så bör det inte vara någon försening. Han meddelade att de redan definierat innehållet som kommer att presenteras under Early Access-perioden. Vi har även lärt oss att stridssystemet har förbättrats och det är bättre än vad vi kunde se under spelpresentationen tidigare i år.

Och på tal om spelläget kommer vi att kunna få en ny översikt av Baldur's Gate III den 18e juni kl 19:00 CEST, som en del av D&D Live 2020 (för vilket schemat kan hittas på denna adress) ett evenemang som dedikerats Dungeons & Dragons-universet som kommer att äga rum den 18e till 20e juni. D&D Live 2020 kommer även att innehålla en rad olika saker, som live Dungeons & Dragons-spel, inklusive ett som kommer att äga rum den 20e juni 21:00 med Game of Thrones-skådespelare som Kristian Nairn, Daniel Portman, Iwan Rheon, Natalia Tena och Gemma Whelan.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev