Instant Gaming EU
 
 

Nästa Patch till Baldur's Gate 3 kommer vara den största hittills

Nästa Patch till Baldur's Gate 3 kommer vara den största hittills

Det tillkännagavs vid E3 2019, men Baldur's Gate III har funnits i Early Access på PC via Steam och Stadia sen den 6 oktober. I det här fallet är det Larian, som skapat Divinity-serien, och inte längre BioWare, som är ansvarar för utvecklingen men detta har inte hindrat att fansen av serien, och även fans av klassiska RPG spel, ser fram emot det. Trots att Baldur's Gate III ännu inte är klart har det lyckats sälja över en miljon exemplar under Early Access perioden.

Det är en lång väg kvar tills vi kommer få tillgång till den slutliga versionen av Baldur's Gate III, men Larian lanserar regelbundet nya uppdateringar för spelet och visar att de jobbar hårt för att avsluta det. De har redan släppt tre stycken, och nu är den fjärde är på väg. I ett inlägg på Steam meddelade de att det kommer vara det största som hittills släppts. Men det är inte allt, de tillkännagav också en ny upplaga av The Panel from Hell livestream, som kommer att äga rum den 17 februari kl 19:00. CET, under vilken de kommer att ge mer information om innehållet i den kommande patchen.

 

 

Efter framgången med förra årets livestream-event så återuppstår Panel from Hell. Med Principal Rules Designer av Dungeons & Dragons Jeremy Crawford, Creative Director Swen Vincke och gästerna Nick Pechenin, David Walgrave med flera, lovar nästa veckas stream att avslöja en häftig samling av nyheter och uppdateringar till Baldur's Gate 3 - inklusive den största patchen som någonsin smitts i  Larians brinnande avgrunderna.

Larian har också förtydligat att, som det hände när den tidigare patchen släpptes, kommer Baldur's Gate III saves inte att vara kompatibla med patch 4, men de har publicerat en guide som förklarar hur man fortsätter spela på patch 3 och behåller sin gamla sparfil. Du kan se guiden här.

Panel from Hell kommer att finnas tillgänglig på de vanliga plattformarna, nämligen YouTube, Twitch och Steam. Som alltid så kan du hitta Baldur's Gate III till bästa pris genom att besöka vår jämförelsetjänst.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev