Borderlands: The Handsome Collection är gratis på PC

Borderlands: The Handsome Collection är gratis på PC

Även om Borderlands 3 håller fansen upptagna med en konstant ström av tidsbegränsade event och expansionpack som adderar nytt innehåll så erbjuder det föregående spelet i serien  en grym upplevelse som du bör prova på. Inte enbart kommer det att ge dig massvis med bakgrundsinformation som kommer att göra att du bättre förstår berättelsen och dess karaktärer, utan det innehåller även samma frenetiska och spännande spelupplevelse som har gjort Borderlands så populärt. Om du inte har upplevt berättelsen eller ifall du vill återuppleva dina bästa stunder i Borderlands 2 och Borderlands: The Pre-Sequel då kan du nu få båda spelen som en del Borderlands: The Handsome Collection som är gratis i Epic Games Store under de kommande dagarna. Som vanligt, allt du behöver göra är att besöka butikssidan och hämta ditt spel gratis. Självklart kommer du att behöva ett konto för att göra det men du kan skapa ett gratis om du inte redan har ett.

 

 

Om du beslutar dig för att hämta Borderlands: The Handsome Collection kommer du att få massor av innehåll för den inkluderar Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel och alla dess DLC-utgåvor för båda spelen på PC. Det är ton av innehåll att spela igenom när du brakar igenom ändlösa horder av varelser, psykon och Hiperion-soldater för att stoppa Handsome Jacks planer i Borderlands 2. Efter att du är klar med det bör du spela Borderlands: The Pre-Sequel för att utforska Pandoras måne, ta reda på hur Handsome Jack blev till den han är idag och även upptäcka berättelser om några viktiga karaktärer i serien, som Hammerlocks syster Aurelia eller den ökända roboten Claptrap.

Om du törstar efter mer action efter att ha slutfört allt som Borderlands: The Handsome Collection erbjuder då kan du alltid fortsätta berättelsen i Borderlands 3. Du hittar bästa priset i vårt prisjämförelseverktyg och du kan även överväga att köpa Borderlands 3 Season Pass för extra innehåll.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev