Rainbow Six Siege: Operation Crimson Heist är ute nu

Rainbow Six Siege: Operation Crimson Heist är ute nu

Förra månaden avslöjades det, genom en kort teaser följd av en längre livestream på Twitch, att Crimson Heist är namnet på den nya operationen och den senaste säsongen av Rainbow Six Siege. 2021 blir spelets sjätte år, men det har inte åldrats ett dugg och Ubisoft lägger konstant till nytt innehåll, till exempel den första säsongen i år. Det redan testats i flera veckor men Operation Crimson Heist landar idag, på PC (14:00), Xbox One och Xbox Series X / S (15:00) och slutligen på Playstation 4 och Playstation 5 (16:00).

Med den nya säsongen av Rainbow Six Siege kommer också en ny agent. Den här gången är det Flores, en attacker från Argentina som har några olika kort i rockärmen. Han är utrustad med RCE-Ratero-charge, som är en drönare som kan fjärrstyras för att komma så nära fiender som möjligt och sedan explodera. Den låter dig förstöra alla gadgets och förstörbara väggar inom en viss omkrets, så det är en värdefull allierad i strid.

 

 

Men Flores är inte den enda nyheten som det nya Rainbow Six Siege-tillägget kommer med. Gränserna på kartan har modifierats för att ge en ny upplevelse:

 

Gränserna har omarbetats för att förbättra gameplay och livskvaliteten för spelarna. Badrummet på första våningen har expanderats så att det blir en "soft wall" mellan 1F Bathroom och 1F Tellers bomb sites, och 2F Archives bomb site har utökats så att den sträcker sig in till 2F Offices. Dessutom så finns det nu en balkong som kopplar samman East Stairs med 2F Break Room, och en ny yttre  trappa som leder till 2F Archives balcony. 

Utöver detta kommer Gonne-6, ett nytt sekundärvapen bli tillgängligt och en del andra förbättringar och ändringar har gjorts till Rainbow Six Siege. Till exempel kommer en redesign av Novice-kategorin. Du kan kolla in allt innehåll i den nya Crimson Heist säsongen på spelets officiella webbplats.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev