Instant Gaming EU
 
 

Köp Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Year 4 Pass

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Ubisofts Rainbow Six Siege är en taktisk förstapersonsskjutare som fokuserar på antiterroristverksamheten i ett insatslag som består av några av världens bästa operatörer. Rainbow Six Siege är ett taktiskt FPS, fullt av action och med flytande spelupplägg, där lagarbete är obligatoriskt. Ditt team kommer att utföra farliga operationer över hela världen och eftersom var och en av dess medlemmar är starkt specialiserad inom ett visst område är kommunikation mellan dig och dina medarbetare så att ni kan arbeta som en väloljad rigg nyckeln till framgång.



      Med Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Year 4 Pass förbättrar du ditt spel genom ett helt år med fyra nya operatörer samt flera nya huvudbonader och uniformer. I passet ingår också en R6 charm och 600 R6 krediter. Du blir också VIP-medlem fram till den 31 januari 2020 och får tillgång till flera rabatter och förmåner i spelet.

      Läs mer
      Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Tom Clancy's Rainbow Six Siege


      Vi beklagar, vi har inga priser för Tom Clancy's Rainbow Six Siege Year 4 Pass ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Year 4 Pass-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Year 4 Pass:s kategori : Action.

      Kommentarer om Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Year 4 Pass

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev