Instant Gaming EU
 
 

Upptäck Sam Fishers förmågor i Rainbow Six Siege

Upptäck Sam Fishers förmågor i Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege är bara ett av dessa spel där samarbetet med Tom Clancy har varit ovärderligt för Ubisoft. Hans noveller har varit en inspiration och även några minnesvärda karaktärer. Så är fallet med Sam Fisher, huvudpersonen i Splinter Cell-serien och agent av NSA, vilket har blivit en favorit bland fansen under åren. Ursprungligen var Rainbow Six Siege och Splnter Cell två helt fristående serier men spelarna kommer nu att ha möjlighet att spela Sam Fisher som en av medverkarna i Rainbow Six Siege. Fisher kommer att ansluta till Team Rainbow som "Zero" och han kommer att vara utrustad med flera ikoniska vapen som du kan se i action i en ny video som nyligen publicerades av Ubisoft, vilket visar veteran-agenten.

Sam Fisher är en attacksoldat utrustad med medeltungt skydd och hans huvudvapen är SC3000K-automatgevär. Han bär även en MP7-kpist-pistol och en launcher som kan användas för att placera kameror på strategiska platser. Inte enbart kan du använda dem för att spionera på dina motståndares rörelser men dessa kameror kan även skjuta en laserstråle som kan användas för att förstöra andra enheter eller till och med skada andra spelare, vilket blir en mycket viktig tillgång i offensiva operationer. Men Sam Fisher är inte det enda som Operation Shadow Legacy ger till Rainbow Six Siege, och spelare kommer även att kunna se massor av ny spelmekanik som i hög grad kommer att ändra sättet som de spelar spelet på.

 

 

Självklart kommer det nyliga framträdandet av Sam Fisher i flera Tom Clancy-spel endast att hälla bränsle på ryktena om ett nytt Splinter Cell-spel. Det finns ingen officiell bekräftelse om att ett sådant spel utvecklas, men vi fick nyligen höra Sam Fishers italienska röstartist säga att vi kommer att få se en ny version av Splinter Cell-serien under 2021. Tills det händer så kan alla fansen spela som Sam Fisher i Rainbow Six Siege när Operation Shadow Legacy släpps.

  • Kategorier : Action , Äventyr , Rollspel
  • Utgivare : Ubisoft
  • Utvecklare : Ubisoft
  • Läge(n) : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Utgivningsdatum : 2023 ođđajagemánnu 12
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev