Rust Console Edition har fått ett release datum

Rust Console Edition har fått ett release datum

Ett av årets mest efterlängtade avslöjanden ägde rum för ett par dagar sedan när utvecklaren Double Eleven gav oss releasedatumet för Rust Console Edition. Även om det ursprungliga Rust har funnits på PC länge, verkar det som att lanseringen av konsolversionen tar spelet till nya höjder om du tar hänsyn till de enorma förväntningar som tillkännagivandet av den nya versionen har genererat de senaste veckorna. Spelet är redan populärt på Steam och streamers har loggat mängder av speltimmar på Twitch men de stiffrorna lär bara bättras på den 21 maj när Rust Console Edition äntligen blir tillgängligt på Xbox One och PlayStation 4.

Det finns flera alternativ om du vill köpa Rust Console Edition. Du kan köpa endast basspelet med Rust Standard Edition och Rust Day One Physical Edition, men om du är villig att slänga in några extra kronor kan du låsa upp ännu fler saker i spelet. Till exempel kommer Rust Deluxe Edition att inkludera ett välkomstpaket med tre dagars early access, och låter dig delta i den slutna betaversionen samt låsa upp Future Weapons och Tools Pack. Det dyraste alternativet är Rust Ultimate Edition, med samma innehåll som Deluxe Edition plus 1100 Rust Coins och ett Elite Combat Skin Pack. Naturligtvis inkluderar alla Rust Console Edition spel basspelet.

 

 

 

Double Eleven har gjort om designen på en hel del av spelet för att anpassa det till de olika konsolerna men Rust Console Edition kommer att ha gameplay som liknar PC-versionen. Du kan förvänta dig att uppleva spänningen i en hardcore survivalupplevelse där du när som helst kan attackeras av andra spelare få allt du samlat och byggt utraderat. världen i Rust Console Edition är lika oförlåtlig som någonsin och du måste vara mycket försiktig om du vill överleva. Å andra sidan är den enda gränsen för din vad du kan göra din fantasi.

181kr.
Rust
Rust
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev