Rust kommer till konsoler "i vår"

Rust kommer till konsoler "i vår"

Fans av Rust har väntat på att den nya versionen av open-world multiplayer survivalspelet ska bli tillgängligt på konsol sedan det tillkännagavs för några månader sedan. För några dagar sen fick vi möjligheten att titta på nya klipp av Rust Console Edition, men utvecklarna har varit rätt hemlighetsfulla när det gäller att avslöja releasedatumet för spelet på PlayStation och Xbox. Dock verkar det som om vi är ganska nära nu, för efter tillkännagivandet av betan som ägde rum förra veckan har Facepunch bekräftat att Rust Console Edition kommer "i vår".

Med tanke på att Rust Console Editions begränsade beta kommer att äga rum den 29 mars är det inte orimligt att spelet blir tillgängligt snart därpå, troligen någon gång i april. Många spelare har försökt överleva i Rust på PC sedan 2013, och spelet fortsätter håller fortfarande klassen åtta år senare. Det är ett av de spel som spelas mest på Steam, med en topp på nästan 250,000 spelare online samtidigt och det får också miljontals tittare på Twitch, där Rust fortfarande är populärt.

 

 

Rust erbjuder en ganska utmanande överlevnadsupplevelse för spelarna som vågar sig in i den öppna världen och spelet har utvecklats i alla aspekter tills det har blivit ett av spelen som alla jämförs med i överlevnadsgenren. Det kommer bli intressant att se hur olika mekaniker i spelet har anpassats till sin konsolversionen. Tille exempel kan det vara svårt att hantera vapenrekyl med en kontroller för vissa spelare men vi är säkra på att Rust Console Edition kommer att vara på samma nivå som dess PC-motsvarighet, och vi kommer förmodligen att prova det under betaversionen. Kom ihåg att anmäla dig om du också vill delta i eventet.

181kr.
Rust
Rust
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev