Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 kommer inte vara klart i år

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 kommer inte vara klart i år

Samarbetet mellan Hardsuit Labs och Paradox Interactive ger en nytagning på World of Darkness-universumet med vampyrer och hjältar. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 har skapat massor av förväntningar sedan det annonserades, inte endast på grund av den enorma populariteten för rollspelet som skapats av White Wolf publishing, men även på grund av bilderna och funktionerna som har avslöjats så här långt ser rätt så bra ut. Under det senaste året har vi fått en glimt av olika falanger som utgör vampyrsamhället i Seattle, en stad vars övernaturliga invånare fördjupas i en konstant kamp om kraft och områden. Trots deras extraordinära krafter, så är vampyrerna även ämne för tighta regler som har sitt ursprung i nödvändigheten av att hålla deras existens okänd. Det här är grunden för ett unikt scenario som många spelare från över hela världen väntar på att få uppleva i år men det verkar som att det inte kommer att hända.

 

Today we have an important announcement in regards to the release date of Bloodlines 2. ???? pic.twitter.com/M3xR5qOOpN

— Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 (@VtM_Bloodlines) August 11, 2020

 

Ett samlat uttalande har formats av utvecklarna och utgivarna av Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 för att annonsera att utgivningen av spelet har försenats till 2021. Anledningarna bakom denna försening verkar vara organisatoriska förändringar och de behöver mer tid "för att säkerställa bästa möjliga spelupplevelse". Självklart är det en besvikelse för spelarna som ivrigt väntat på att få spela Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, men vi kan alla hålla med om att det vore mycket värre om de levererade en produkt som inte var tillräckligt bra för att möta spelarnas krav, för det skulle betyda slutet för spelserien. Det är även rätt så förståeligt från en kommersiell synvinkel eftersom slutet på 2020 kommer att vara fullpackat med andra stora utgivningar som försenats på grund av pandemin, som Cyberpunk 2077 eller Assassin's Creed Valhalla och lanseringar av titlar för nästa generationens konsoler.

 

 

Vi hoppas att utvecklarna av Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 kommer att vara något mer kommunikativa om deras spel under de kommande månaderna än vad de har varit de senaste veckorna, för vi skulle älska att få reda på mer om deras spel innan det släpps.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev