Watch Dogs Legion kommer i höst

Watch Dogs Legion kommer i höst
2020 suoi 14 07:30

Under de senaste månaderna har vi fått massor av information om det kommande spelet i Watch Dogs-serien. Ubisoft har låtit oss se en del spelvideor och även släppt detaljerad information om en del funktioner som kommer att finnas i Watch Dogs Legion, men det finns alltid plats för mer, och igår fick vi se en ny video som avslöjade ytterligare några saker om spelet. Videon visades under Ubisoft Forward-eventet igår och den ger oss en översikt av vad som kan förväntas av Watch Dogs Legion samtidigt som den förklarade en del av dess viktigaste funktioner.

 

 

Watch Dogs Legion äger rum i en dystopisk version av London där de privata säkerhetsföretagen kontrollerar staden och dess invånare. Den mest innovativa funktionen i spelet är att du praktiskt taget kan rekrytera alla invånare till DedSec, en organisation som bekämpar korruptionen och tyrranin bland de som styr London. Varje karaktär i spelet har sin egen berättelse och skickligheter, och var och en av dem kan delta i kampen för frihet som äger rum i staden. Varje gång en karaktär som kontrolleras av dig dör flyttas du vidare till en annan karaktär som du försöker att gå framåt i spelet med. Självklart anpassas tillvägagångssättet efter din karaktärs färdigheter och personlighet. Som i de tidigare spelen i serien så är teknologi och hackande en viktig del i Watch Dogs Legion och du kommer att behöva använda det för att få tag på information och uppnå mål.

 

 

Under gårdagens event valde Ubisoft även att avslöja Watch Dogs Legions lanseringsdatum. Spelet planeras att släppas den 29e oktober, 2020, och det kommer att finnas på PC, PlayStation 4 och Xbox One. Självklart kommer Watch Dogs Legion att finnas tillgängligt på PlayStation 5 och Xbox Series X när de släpps.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev