Gratis prova-på weekend för Watch Dogs: Legion på alla plattformar

Gratis prova-på weekend för Watch Dogs: Legion på alla plattformar

Även om det släpptes för ett tag sedan, oktober 2020 för att vara mer exakt, har många spelare varit tveksamma till att köpa Watch Dogs Legion på grund av bristen på en nyckelfunktion i spelet. Multiplayer, som Ubisoft äntligen fixade till konsoler tidigare denna månad, och sedan på PC för några dagar sedan saknades. Om du är en av de spelare som fortfarande inte har bestämt om du ska ta tag i din plånbok eller köpa Watch Dogs Legion eller ej kommer du förmodligen gilla nyheten att spelet kommer att vara spelbart helt gratis i flera dagar.

En gratis testperiod för Watch Dogs Legion börjar i morgon, börjar kl. 16.30 och slutar på söndagen den 28 mars kl. 15.00. Den kostnadsfria testversionen är tillgänglig på Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X / S och PC via Ubisoft Connect och Epic Games, och du kan redan ladda spelet på din plattform. Vad gäller innehåll har du tillgång till spelets enspelarkampanj såväl som det helt nya Watch Dogs Legion multiplayer-läge. Det verkar som att bara hälften av stadsdelarna i staden kommer att vara tillgängliga, och att du bara kommer att kunna följa Skye Larsens story. Som vanligt med denna typ av event sparas dina framsteg om du vill köpa spelet efter att du har slutfört den kostnadsfria provperioden.

 

 

 

Det är helt rätt timing att prova på Watch Dogs Legion, särskilt eftersom det helt nya Leader of the Pack-onlineläget släpptes igår. Det är en Tactical Ops uppdrag som kommer att testa spelarnas samarbets- och sammanhållningsskills. Samtidigt så fick vi också se färdplanen för Watch Dogs Legion för de kommande månaderna, som särskilt inkluderar två PvP-lägen, Extraction and Invasion, samt en expansion som heter Bloodline som kommer i juni.

 

 

Om du inte redan har Watch Dogs Legion, kan du hitta det till bästa pris på vå jämförelsetjänst efter den kostnadsfria provperioden.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev