Watch Dogs Legion lägger till nytt innehåll med en ny patch idag

Watch Dogs Legion lägger till nytt innehåll med en ny patch idag

Ubisoft fortsätter att lägga till mer innehåll till Watch Dogs Legion den här veckan med en ny patch. Det senaste tillägget av multiplayer-läge online till spelet har gett oss ett gäng funktioner och uppdrag, men den nya uppdateringen som kommer idag kommer lägga till ännu mer innehåll, inklusive den första nya spelbara karaktären, två nya yrken, ett nytt uppdrag, flera co-op-uppdrag för multiplayer, plus nya uppdrag och prylar också.

Watch Dogs Legion erbjuder dig redan möjligheten att rekrytera nästan vem som helst i London till ditt team, och varje karaktär erbjuder dig olika spelalternativ, men Mina Sidhu är på en annan nivå. Hennes speciella kraft gör att hon kan styra andra karaktärer i spelet, vilket kommer att visa sig vara ett ovärderligt verktyg när du försöker slutföra uppdrag. Hon ingår i Watch Dogs Legion Season Pass och du kommer att kunna spela som henne under kampanjen men även i multiplayer-läget. De som har ett Season Pass kommer också att få tillgång till ett nytt uppdrag med den nya patchen. I uppdraget "Swipe Right" ska du infiltrera ett museum för att få information om en viss smugglingsorganisation.

 

 

Om du inte äger Watch Dogs Legion Season Pass får du ändå tillgång till tre nya samarbetsuppdrag i multiplayer-läget, vart och ett av dem med olika mål som du kan försöka genomföra tillsammans med upp till tre andra spelare. Ett par nya prylar kommer också att ge dig fler taktiska alternativ i co-op-läget.

Slutligen lägger den här uppdateringen också till två nya yrken till Watch Dogs Legion. First Responder kan släppa en sköld för att skydda sig själv eller andra spelare från skador. Det andra yrket, DJ, kan bedöva fiender runt omkring sig med ljudvågor. Det finns ytterligare en sak som den här patchen lägger till Watch Dogs Legion, och det är förmodligen den som spelarna har efterfrågat mest: du kan nu välja din karaktärs hår och tatueringar i spelet. Allt du behöver göra för att få tillgång till dessa nyheter är att uppdatera Watch Dogs Legion idag.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev