London invaderas av Zombier Watch Dogs Legion

London invaderas av Zombier  Watch Dogs Legion

Ubisoft har överraskat alla med ett helt nytt spelläge till Watch Dogs Legion. Även om spelets roadmap visades för inte så länge sedan och vi förväntade oss att se några nya tillägg till spelet, skulle ingen ha gissat att det första skulle vara ett nytt läge där staden London har översvämmats av zombier. Legion of the Dead förvandlar spelet till en PvE-survivalupplevelse online för upp till fyra spelare som har väldigt lite att göra med de andra spellägena. I det här fallet har väldigt få detaljer om det nya spelläget avslöjats eftersom den för närvarande genomgår ett alfatest, men tack vare IGN kan du se cirka 20 minuter av Legion of the Dead gameplay i Watch Dogs Legion.

 

 

Med tanke på att Ubisoft ännu inte har bekräftat om det kommer att ingå i en gratis uppdatering eller om det kommer att bli ett betalt DLC kan Legion of the Dead mycket väl vara ett tidsbegränsat läge som t.ex. är till för Halloween. Enligt den speluppvisning som visades verkar det som att det handlar om att skjuta ner zombies medan du korsar Londons gator och hämtar förnödenheter tills du kommer till en plats där du kan evakueras. Ingen info har lämnats om bakgrunden till utbrottet som förvandlat de flesta av invånarna till blodtörstiga odöda, men vi vet inte innan Ubisoft avslöjar fler detaljer. Vi är säkra på att Legion of the Dead har väldigt lite att göra med hackning, men om du är sugen på lite bra hederlig gammal zombie-action kan det vara ett bra val för dig.

Watch Dogs Legion verkar vara ett perfekt spel för att experimentera med sådana saker. Spelet har redan ett PvP-läge som låter dig styra robotar i en dödlig kamp på liv och död. Även det spelläget är långt ifrån vad vi upplever i det huvudsakliga spelläget, så kanske allt är möjligt för Watch Dogs Legion. I vilket fall kan du hitta spelet till bästa pris genom att besöka vår jämförelsetjänst om du vill hjälpa DedSec att kämpa mot Albion och andra grupper som kontrollerar staden London.

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Step into the time-bending world of Stargate: Timekeepers, where strategy and mystery converge in epic battles. Ready for the temporal mission? The gates beckon.
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev