Multiplayerläge läggs till i Watch Dogs: Legion

Multiplayerläge läggs till i Watch Dogs: Legion

Det har tagit ett tag men Ubisoft kommer äntligen att leverera det som lovades och Watch Dogs Legion-spelare kommer snart kunna njuta av ett av de mest efterlängtade spellägena. Spelet erbjuder redan en riktigt bra single playerupplevelse där du kan använda flera karaktärer för att slåss mot ett ondskefullt företag som försöker kontrollera London i en post-Brexit värld. Watch Dogs Legion har ett innovativt system där nästan alla medborgare kan rekryteras av DedSec som agenter och sätta deras förmågor till användning i kampen för att avslöja sanningen om situationen i staden och kämpa för dess frihet.

Watch Dogs Legion kommer att erbjuda många fler möjligheter när multiplayerlägen online startar, och därför har det varit hög prioritet för utvecklarna att lägga till den nya funktionen efter att de lyckades åtgärda alla problem som upptäcktes i spelet att det släpptes den 29 oktober förra åretd. Flera månader senare kommer de helt nya multiplayerlägena att finnas tillgängliga i spelet från och med den 9 mars. De kommer i form av en gratis uppdatering för alla spelare på både PC och konsoler.

 

 

Det kommer att finnas flera flerspelarlägen online i Watch Dogs Legion, var och en med olika funktioner. Du kommer att kunna delta i korta co-op uppdrag i ett team med två till fyra spelare eller ta dig an en större utmaning i Tactical Ops-läget, där du kommer att genomföra svåra uppdrag i ett open-world scenario. Om PvP är din grej erbjuder Spiderbot Arena dig möjligheten att kontrollera din egen robot för att slåss mot andra i intensiva strider för upp till 8 spelare.

Med detta tillägg kommer Watch Dogs Legion äntligen att bli den upplevelse som alla fans i serien förväntade sig att få vid lanseringen vilket ju är bättre sent än aldrig.

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev