Instant Gaming EU
 
 

Köp Game Character Hub PE: Second Story

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Game Character Hub PE: Second Story är DLC för Game Character Hub: Portfolio Edition. Det är ett omfattande program för spelutvecklare och konstnärer som vill skapa och redigera sprites och pixelgrafik för sina projekt. Programvaran är en förbättrad version av föregångaren Game Character Hub och erbjuder ett bredare utbud av verktyg och funktioner som gör designprocessen effektivare och roligare.



    Game Character Hub PE: Second Story har ett intuitivt gränssnitt där användarna kan skapa karaktärer från grunden eller redigera befintliga karaktärer. Det har flera lager, vilket möjliggör komplex design, och en omfattande färgpalett för förbättrad anpassning. Programvaran innehåller också en inbyggd förhandsgranskning av animationer så att du kan se dina karaktärer komma till liv medan du designar dem.



    Förutom att skapa sprite erbjuder Game Character Hub PE: Second Story redigering av tileset för att skapa uppslukande spelmiljöer. Programvarans flexibilitet gör att den stöder en mängd olika verktyg för spelskapande, vilket gör den till en universallösning för alla dina speldesignbehov. Oavsett om du är en erfaren utvecklare eller nybörjare är Game Character Hub PE: Second Story ett värdefullt tillskott till din verktygslåda.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Game Character Hub: Portfolio Edition

    De bästa priserna för Game Character Hub PE Second Story

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Game Character Hub PE: Second Story

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev