Instant Gaming EU
 
 

Köp World of Warcraft: Legion

  Skapa en prisnotis

  Topprankade återförsäljare

   Välj din sida och gör miljontals spelare sällskap i den senaste expansionen av World of Warcraft! Battle for Azeroth Den gamla konflikten mellan Horde och Alliance återuppväcks och markerar starten på ett totalt krig som kommer att avgöra Azeroths framtid.   Välkommen till den sjätte expansionen av det mest kända MMORPG:et. Efter händelserna i Warlords of Draenor har Gul'dan lyckats hitta Sargeras s grav i The Broken Isles, där han fängslades av Aegwynn, The Guardian of Tirisfal, för 10 000 år sedan. Otaliga demoner och anhängare av The Burning Legion är inriktade på att kalla tillbaka den mörka titanen till Azeroth så att han kan leda dem i erövringen och förödelsen av världen. Hjältar från Horde och Alliance måste samlas och med vägledning av Archmage Khadgar bemästra titanernas artefakter i ett försök att förändra världens öde. World of Warcraft: Legion är full av spännande funktioner som kommer att göra din utforskning av den nya kontinenten The Broken Isles till en unik och oförglömlig upplevelse: Maximal nivå höjs från 100 till 110, med nya trollformler, talanger och färdigheter tillgängliga, och möjligheten att nivåhöja en karaktär till 100 direkt. PvP-progressionssystemet uppdateras med ett nytt hederssystem som låter dig låsa upp PvP-specifika talanger. Helt nya fängelsehålor, raider och världsbossar att besegra. Artefakter för varje klass och specialisering, kraftfulla signaturvapen med unikt utseende som anpassar sig till rollen för din klass. Klasshallar för varje specifik klass, där du kan ändra utseendet på dina färdigheter, uppgradera dina artefakter, starta uppdrag och träffa dina klasskamrater. Ett förbättrat transmogrifieringssystem som gör att du kan anpassa ditt utseende utan att slösa utrymme i dina väskor. En ny hjälteklass: Den Demon Hunter. Anhängare av Illidan Tempestira som med hjälp av sina mörka krafter och kaotiska magi har anslutit sig till kampen mot Burning Legion. De är en smidig klass med en övernaturlig perception som kan förinta alla som kommer i deras väg. Och många fler överraskningar och förändringar! Missa inte detta tillfälle att möta Burning Legion i epicentrum för den största demoniska invasionen genom tiderna, och led dina i kampen för Azeroths räddning!

   Läs mer
   Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : World of Warcraft


   Vi beklagar, vi har inga priser för World of Warcraft Legion ännu.
   Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

   Du kan även se World of Warcraft: Legion-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till World of Warcraft: Legion:s kategori : Mmorpg.

   Kommentarer om World of Warcraft: Legion

   Niko4Quart
   Niko4Quart
   2017 ođđj 4 09:51 dlcompare.fr
   Bonjour, je souhaite participer au jeu concours du 05/01, pour gagner cette clé afin de revivre des aventures épiques en Azeroth !!! Merci!
   Hej, Jag vill delta i tävlingen 05/01, för att vinna denna nyckel för att återuppleva episka äventyr i Azeroth!!!! Tack!
   julio
   julio
   2016 juov 21 22:50 dlcompare.es
   una pregunta si compro " World of Warcraft: Legion barato " seria compatible con el servidor america y oceania?
   En fråga: Om jag köper "World of Warcraft: Legion cheap", kommer det att vara kompatibelt med amerika- och oceanien-servern?
   akim
   akim
   2016 borg 25 12:11 dlcompare.fr
   Je te le confirme Coren, car chez un marchand de clés, le jeu sera dispo a partir du 30 aout, donc on aura notre clé que le 30 aout. Donc impossible d'avoir le sésame et la clé de jeu avant cette date, par contre chez blibli tu auras tout une fois l'achat fais et la maj sera automatique au 30 aout.
   Jag kan bekräfta detta, för hos en nyckelhandlare kommer spelet att vara tillgängligt från och med den 30 augusti, så vi kommer att få vår nyckel först den 30 augusti. Jag är säker på att du kan få nyckeln före det datumet, men hos blibli får du allt när du väl har köpt det och uppgraderingen sker automatiskt den 30 augusti.
   Coren
   Coren
   2016 suoi 17 10:10 dlcompare.fr
   Il semble que si l'on précommande aujourd'hui chez un des marchands de clés, le bonus de précommande (sésame 100) ne soit pas dispo avant la sortie de l'extension (fin août), alors que si l'on précommande chez Blibli, le sésame soit dispo immédiatement. Qqn peut me confirmer cette info svp ?
   Det verkar som att om du förbeställer idag från en av de viktigaste handlarna kommer förbeställningsbonusen (sesam 100) inte att vara tillgänglig förrän expansionen släpps (i slutet av augusti), medan om du förbeställer från Blibli kommer sesamerna att vara tillgängliga omedelbart. Kan någon bekräfta denna information?
   • Teknisk information

   • Officiell webbplats : World of Warcraft Legion
   • Kategorier : Mmorpg
   • Utgivare : Blizzard Entertainment
   • Utvecklare : Blizzard Entertainment
   • Läge(n) : Multiplayer
   • Utgivningsdatum : 2016 borgemánnu 30
   • Systemkrav
   • Åldersklassificering
   • PEGI 12
   Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

   Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev