Instant Gaming EU
 
 

Blizzard sänker priset för kloning av karaktärer i Burning Crusade Classic

Blizzard sänker priset för kloning av karaktärer i Burning Crusade Classic

För några dagar sedan berättade vi om det enorma missnöje som kostnaden för att klona en av dina karaktärer för att överföra den vid lanseringen av Burning Crusade Classic har orsakat i warcraft communitynreleasen av den första expansionen till den klassiska versionen av WoW som Blizzard erbjuder gratis till alla spelare med en aktiv prenumeration på World of Warcraft är runt hörnet, och även om majoriteten av spelarna har välkomnat tillkännagivandet, finns det fortfarande en hel del som skulle vilja hålla sig till den ursprungliga klassiska upplevelsen. Det finns inget egentligt problem för dem som helt vill ignorera Burning Crusade Classic, men det finns en hel del spelare som gärna vill kunna vara i båda världarna. Blizzard satte priset för att klona din karaktär till en av de servrar som permanent kommer att behålla den ursprungliga klassikern till 35 euro, vilket orsakade en tsunami av klagomål.

 


Det verkar som om dessa klagomål har lyckats påverka företaget, som har meddelat att de sänker priset till 15 euro. Blizzards community manager Kaivax har förklarat deras beslut på Battle.net forum.

 

"Vårt ursprungliga koncept för värdet av den här tjänsten var till stor del baserat på hur vi prissätter andra valfria föremål och tjänster. Vi vill att spelare som väljer Classic Era realms ska känna att deras val kommer med möjligheten att de kommer att kunna bygga relationer och guilds med andra spelare som de kan räkna med.

Under den senaste veckan eller så har vi dock fått en mycket stor mängd feedback från communityn, och vi har beslutat att sänka priset. Ett lägre pris kommer sannolikt fortfarande att uppnå våra mål med den nya tjänsten, samtidigt som många fler spelare kan utforska möjligheten att spela karaktärer på både Classic Era och Burning Crusade Classic realms."

 

Självklart kan Blizzard ta ut vad de vill för den här typen av tjänster, men att hela lanseringen avBurning Crusade Classic stämplas som en "cash grab" av ett stort antal spelare gör inte spelet någon tjänst, särskilt med tanke på att du redan betalar en prenumeration för att spela och att innehållet inte alls är nytt. Hur som helst kommer Burning Crusade Classic garanterat att bli en succé och det finns många spelare som har förberett sig för lanseringen i flera veckor redan. Det verkar inte heller som om Blizzard har för avsikt att lansera patch 9.1 för Shadowlands särskilt snart, så det är ganska troligt att en majoritet av World of Warcraft-spelarna kommer att korsa den mörka portalen för att besöka Outland igen.

  • Officiell webbplats : World of Warcraft
  • Kategorier : Mmorpg
  • Utgivare : Blizzard Entertainment
  • Utvecklare : Blizzard Entertainment
  • Läge(n) : Multiplayer
  • Utgivningsdatum : 2004 skábmamánnu 23
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev