World of Warcraft: Shadowlands kommer i höst

World of Warcraft: Shadowlands kommer i höst
2020 suoi 10 04:36

Det var på förväntat att World of Warcraft skulle få sitt kommande expansionpack någon gång i år, men med tanke på den enorma mängden förseningar och inställningar som vi sett hända de senaste månaderna så var vi tvungna att vänta på att Blizzard skulle bekräfta att de verkligen är sant. World of Warcraft chefsproducent John Hight var väldigt tydlig med det i hans senaste uttalande i frågan:

"You have our commitment that we will be releasing Shadowlands this fall, even if we end up shipping it from our homes."

Det här avslöjades under gårdagens utvecklingsuppdatering av Shadowlands, som vi har väntat på sedan juni, och det försenades på grund av Black Lives Matter-protesterna.

Utvecklaruppdateringen gav oss även en insyn i några av nyheterna som Shadowlands kommer att ge spelet, inklusive nya dungeons som Theater of War, eller olika egenskaper som varje pakt kommer att erbjuda för spelarna att ansluta till när de utforskar den nya regionen.

 

 

Det viktigaste om utvecklingen av World of Warcraft: Shadowlands som avslöjades igår var att beta-versionen är redo och inbjudningar till den kommer att börja skickas snart. Se till att du har valt att vara tillgänglig att delta i den nämnda beta-fasen i dina inställningar på ditt Battle.net-konto om du vill vara med. Självklart kommer inte allt av Shadowlands innehåll att finnas tillgängligt för betatestarna och det finns en del begränsningar, men allteftersom beta-fasen fortgår kommer Blizzard att öppna fler funktioner till testarna, inklusive nya raids och PvP.

World of Warcraft: Shadowlands betaversion är tänkt att starta nästa vecka. Glöm inte att kolla din e-post ifall du är en av de tursamma som valts ut att delta.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev