Blizzard avslöjar World of Warcraft: Shadowlands krav för PC

Blizzard avslöjar World of Warcraft: Shadowlands krav för PC

World of Warcraft har miljoner spelare och det är på grund av en bra anledning. Trots att de har många belackare så ger Blizzards MMORPG en rätt så gedigen upplevelse och även om det har utvecklats efter att spelet släpptes 2004 så är det fortfarande ett av de bästa spelen du kan hitta online. Det finns många spelare som har utvecklat en hatkärleksrelation till spelet och som blossar upp varje gång ett nytt expansionpack släpps för att lämna senare när de har upplevt det mesta som spelet har att erbjuda, men en stor majoritet stannar i spelet och har format en mer eller mindre stark community av spelare som stödjer spelet. Självklart är en av de viktigaste ögonblicken för dessa spelare när ett nytt expansionpack släpps, och det finns ett på gång snart. World of Warcraft: Shadowlands kommer att vara det åttonde expansionpacket i spelserien och likt sina föregångare kommer det att addera massor av nytt innehåll och nyheter till spelet.

World of Warcraft: Shadowlands kommer att ta spelarna till en ny värld där de behöver hitta allierade att slåss emot nya hot. Sylvanas har tagit sig genom slöjan mellan världen för de levande och Shadowlands, och som vanligt kommer spelarna att vara i centrum för handlingen. Det här nya expansionpacket introducerar även ett nytt level-system, ny spelmekanik, nya falanger att gå med i, och land att upptäcka.

 

 

Innan allt anländer behöver du se till att du kan uppleva det på rätt sätt, och första steget är att veta att din dator motsvarar kraven som behövs för att köra spelet. Även om originalspelet World of Warcraft inte var särskilt krävande när det kommer till programvara så har grafikförbättringarna i spelet över åren gjort att de som spelar World of Warcraft: Shadowlands inte slipper de nya kraven. Om du just nu spelar World of Warcraft så behöver du troligtvis inte modifiera din dator, men om du vill spela med maxinställningarna och med en bra uppsättning tillägg så kan du behöva göra några justeringar.

Minimumkrav

Operativsystem: Windows 7 64-bit
Processor: Intel Core i5-3450 / AMD FX 8300
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 760 / AM Radeon RX 560 Intel UHD 630 (45W). DirectX® 11 kompatibel GPU med 2GB VRAM.
Minne: 4GB RAM (8GB för kompatibel integrerad grafik)
Lagring: 100GB tillgängligt utrymme
Internet: Bredbandsuppkoppling

Rekommenderade krav

Operativsystem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core ™ i7-6700K / AMD Ryzen 7 2700X
Grafik: NVIDIA GeForce® GTX 1080 / AMD Radeon RX Vega 64. DirectX® 12 kompatibel GPU med 2GB VRAM
Minne: 8GB RAM
Lagring: 100GB tillgängligt utrymme
Internet: Bredbandsuppkoppling

 

 

För att spela World of Warcraft: Shadowlands så behöver du självklart även köpa expansionpacket, och vårt jämförelseverktyg kan hjälpa dig att hitta det till bästa pris.

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev