Instant Gaming EU
 
 

Köp The Escapists: The Walking Dead

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Escapists: The Walking Dead är ett prisbelönt indiespel som tar med spelarna på en spännande resa till den postapokalyptiska världen i Robert Kirkmans mörka serietidningsserie. Spelarna tar på sig rollen som seriens huvudperson, Rick Grimes, som försöker överleva tillsammans med sina lojala följeslagare i detta oförlåtande landskap där inget liv är säkert och faror lurar runt varje hörn.



    I detta gripande äventyrsspel måste du använda din intelligens och list för att planera våghalsiga rymningar från fientliga platser genom fem olika episoder fyllda med zombier som väntar på sin nästa måltid. Ditt mål är att hålla dig vid liv trots horder av köttätande monster och samtidigt skapa en fristad för dig själv och dina medöverlevare. Oavsett vilka faror som kan dyka upp längs vägen är det upp till dig - Rick Grimes - att skydda de närmaste och säkerställa deras fortsatta överlevnad i dessa farliga tider.



    Utforska olika platser, allt från kusligt tysta skogar fulla av odöda vandrare som är redo att slå till när som helst, upprörda fängelser fulla av interner som bara vill ut, en till synes fridfull stad som har översvämmats av zombier som är desperata efter hjärnätande snacks eller lugnare förortsområden på gränsen till kollaps på grund av zombieutbrottet. The Escapists: The Walking Dead erbjuder en fördjupad och intensiv upplevelse som kommer att testa även de mest erfarna spelarna.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Escapists The Walking Dead

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om The Escapists: The Walking Dead

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev