Instant Gaming EU
 
 

Köp Bridge Constructor: The Walking Dead

  • PC

Topprankade återförsäljare

    Bridge Constructor: The Walking Dead är ett spännande spel där spelarna får chansen att designa och bygga broar för att ta sig igenom den postapokalyptiska världen i AMC:s The Walking Dead. Spelarna måste använda sin kreativitet, problemlösningsförmåga och uppfinningsrikedom för att konstruera allt svårare broar för att uppnå mål som att rädda överlevande eller transportera varor över förrädisk terräng. Med sitt fysikbaserade gameplay utmanar Bridge Constructor: The Walking Dead spelarna att möta zombies samtidigt som de hanterar begränsade resurser som bensin eller vapen.



    Spelet har förstörelse i realtid som drivs av PhysX-teknik så att spelarna kan se kroppar staplas upp på deras misslyckade konstruktioner innan de kommer på kreativa strategier för att lyckas. Denna förstörelse gör att du kan bevittna zombiehordens obevekliga attack medan du samlar material från övergivna byggnader och strukturer i varje nivå. Det finns också fällor som eldgropar, landminor och exploderande tunnor som ger ytterligare en svårighetsgrad men också ger flera vägar som leder till samma plats - vilket ger spelarna mer flexibilitet när de konstruerar lösningar för brokonstruktionsproblem. Spelarna har tillgång till fyra olika typer av resurser, inklusive träplankor, metallbalkar, stålkablar och betonghögar. Varje material har sina egna styrkeegenskaper som kräver noggrant övervägande när de placeras på instabila ytor som floder eller raviner. Med sin unika kombination av fysikbaserad konstruktion och zombieskräck erbjuder Bridge Constructor: The Walking Dead spelarna en ny spännande utmaning med stor potential för omspelbarhet.



    Bridge Constructor: The Walking Dead ger spelare på alla nivåer en unik möjlighet att testa sin ingenjörs- och problemlösningsförmåga i en miljö som inspirerats av AMC:s The Walking Dead. Med sin förstörelse i realtid, resursrika plundring och kreativa brolösningar erbjuder Bridge Constructor: The Walking Dead spelarna en spännande utmaning som kommer att få dem att komma tillbaka för mer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Bridge Constructor The Walking Dead

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Bridge Constructor: The Walking Dead

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev