Instant Gaming EU
 
 

Köp The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Överlev i en värld som är angripen av zombier i The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution. Det är den andra delen av VR-videospelserien som är inspirerad av den populära tv-serien. I det här nya kapitlet i Turistens berättelse fortsätter du din resa genom New Orleans med de odöda som nappar i hälarna på dig. Du måste inte bara hitta medel för att överleva på egen hand i ett område som är fullt av zombies, utan du måste också hitta ett sätt att stoppa Axeman innan han kan hugga ner dig.



    New Orleans franska kvarter är en farlig plats full av nya platser att utforska, men det är också hemvist för en ny fraktion som du aldrig tidigare har träffat. Exiles är en mycket speciell grupp som inte följer Tower eller Reclaimed. De kan vara till stor hjälp på din resa, men det är upp till dig om du föredrar att arbeta tillsammans med dem eller bara hitta ett annat sätt att dra nytta av deras resurser.



    Nya hot, nya platser, nya ansikten och nya sätt att dö väntar dig i The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution, en uppslukande VR-upplevelse som låter dig uppleva skräck på nära håll.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Walking Dead Saints & Sinners Chapter 2 Retribution

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev