Eneba COM
 
 

Köp The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Walking Dead: The Telltale Definitive Series är ett episodiskt äventyrsspel från Telltale Games, som har skapat den prisbelönta serien. Spelet är baserat på den kritikerrosade serietidningsserien och följer historien om en grupp överlevare som kämpar för att överleva i en postapokalyptisk värld fylld av zombies och andra faror.



    Spelarna kommer att uppleva intensivt och känslomässigt interaktivt berättande när de tar på sig rollen som olika karaktärer inom gruppen. När de går igenom varje avsnitt kommer de att ställas inför svåra beslut som drastiskt kan påverka deras relationer med omgivningen och avgöra deras öde.



    The Walking Dead: The Telltale Definitive Series Innehåller alla fyra säsongerna av spelet - tillsammans med ytterligare innehåll som videor bakom kulisserna, konstgallerier och mycket mer. Spelare kan också förvänta sig en uppgraderad grafisk stil som ger mer detaljer till både miljöer och karaktärer.



    Dessutom kommer spelarna att kunna välja mellan två kontrolllägen för ytterligare anpassning och bekvämlighet. Förutom den klassiska "Point & Click"-kontrollen kan spelarna nu använda "Action Mode" för stridsfunktioner som liknar dem som finns i actionspel, som att skjuta eller använda närstridsvapen mot fiender.



    Allt som allt levererar The Walking Dead: The Telltale Definitive Series en uppslukande och engagerande historia som garanterat kommer att fånga spelarnas uppmärksamhet ända till slutet!

    Läs mer

    De bästa priserna för The Walking Dead The Telltale Definitive Series

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev