Eneba COM
 
 

Köp The Walking Dead: Saints & Sinners

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Walking Dead: Saints & Sinners är ett virtual reality-spel som utspelar sig i den postapokalyptiska världen i The Walking Dead. Den här titeln, som utvecklats av Skydance Interactive, erbjuder spelarna en uppslukande och intensiv upplevelse med utmanande strider och utforskningselement.



    Historien utspelar sig i New Orleans där spelarna måste överleva i en värld full av både levande döda och överlevande människor. När de utforskar stadens ruiner måste de leta efter mat och förnödenheter samtidigt som de undviker eller bekämpar fiender.



    Spelarna tar kontroll över sin karaktär och kan använda en mängd olika vapen som pistoler, yxor, armborst, fladdermöss etc. för att skydda sig mot horden eller andra överlevande som vill dem illa. De kan också tillverka föremål med hjälp av resurser som de hittar när de utforskar, till exempel bandage, ammunition, bomber och till och med speciella recept som bara finns i spelet.



    The Walking Dead: Saints & Sinners har också ett moralsystem där spelarnas beslut kommer att påverka hur NPC:er interagerar med dem under hela spelet. Från engagerande strider till djupa historier, den här titeln presenterar en interaktiv upplevelse som inte liknar någon annan när man spelar i virtuell verklighet!

    Läs mer

    De bästa priserna för The Walking Dead Saints & Sinners

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Walking Dead: Saints & Sinners

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev