Instant Gaming EU
 
 

Köp The Walking Dead Onslaught

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det officiella spelet baserat på den populära The Walking Dead-serien kommer till PlayStation VR. The Walking Dead: Onslaught låter dig uppleva den mest verkliga överlevnadsupplevelsen i en postapokalyptisk värld som ständigt pressas av det ständiga hotet från de obevekliga Walkers.



    The Walking Dead: Onslaught erbjuder dig den mest uppslukande upplevelsen med ett visceralt VR-stridssystem som får dig att leta efter olika närstrids- och distansvapen för att försvara dig mot zombiehotet. Var och ett av vapnen du kan använda känns äkta och har olika resultat när du använder dem, vilket gör att du kan spränga eller hugga kroppsdelar om du är tillräckligt bra på att använda dem. Spelet innehåller ett progressivt styckningssystem som återspeglar de vandrande likens inneboende motståndskraft och låter dig skära, spetsa, slå eller delimbera dem med hjälp av flera stridsmetoder som känns nästan verkliga. Systemet är så detaljerat att det inkluderar mekanik som representerar motstånd när du drar fram vapen och griper tag i dem, vilket resulterar i ett av de mest realistiska stridssystem som utvecklats hittills, som du kan uppleva i första person tack vare avancerade VR-funktioner.



    Äventyr in i vildmarken som en av överlevarna från din favoritserie och stå stark mot dina rädslor. Du måste hålla huvudet kallt om du vill undvika att ge efter för det obevekliga vandrarhotet i The Walking Dead: Onslaught.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Walking Dead Onslaught

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Walking Dead Onslaught

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev