Instant Gaming EU
 
 

Köp Assassin's Creed: Origins - Season Pass

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Assassin's Creed: Origins, som hyllats av kritikerna, kastar dig in i det gamla Egyptens mysterier och ger dig hemligheterna bakom skapandet av Assassinsbrödraskapet.

    Med Season Pass kan du berika din spelupplevelse ytterligare med exklusivt innehåll, två nya expansioner, men också paket med föremål.



    Den innehåller :

    DLC:n The Hidden Ones (januari 2018), som får dig att avancera några år framåt i tiden i Assassin's Creed: Origins. Du kommer att upptäcka ett helt nytt område som ockuperas av romarna, som du måste möta tillsammans med Bayek.

    DLC:n The Curse of the Pharaohs (mars 2018). I detta andra DLC har en förbannelse väckt skrämmande varelser till liv. Mellan monster och levande döda från den egyptiska mytologin måste Bayek avslöja mysteriet bakom denna förbannelse, i en helt ny region full av hemligheter.



    Slutligen erbjuder Season Pass två innehållspaket, Centurion Pack, som innehåller en outfit, en sköld, en häst och två vapen, precis som Horus Pack, med skillnaden att vapnen som föreslås i detta är bågar.



    Om du vill fortsätta att upptäcka historien om Brotherhood of Assassins får du inte missa den elfte delen av serien, Assassin's Creed Odyssey, ett fantastiskt äventyr som tar dig tillbaka till det antika Grekland.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Assassin's Creed: Origins

    De bästa priserna för Assassin's Creed Origins Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Assassin's Creed: Origins - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev