Instant Gaming EU
 
 

Köp The Walking Dead: The Final Season

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Telltale's The Walking Dead: The Final Season följer det mönster som gjort andra spel från Telltale populära och fungerar som en slags grafisk roman där vi styr huvudpersonen vars beslut påverkar berättelsens gång och även framtida avsnitt. Den sista säsongen av Telltale Games äventyrsspel som bygger på serietidningsserien med samma namn skapad av Robert Kirkman är uppdelad i fyra olika avsnitt. Alla följer Clementines och AJ:s historia efter händelserna i A New Frontier.

    Episode 1: Done Running . Att uppfostra AJ i en värld full av zombies har inte varit lätt för Clementine, men när de går med i en ny grupp på den avskilda Ericson School for Troubled Youth verkar deras tur ha vänt för gott. AJ har svårt att passa in och en rad händelser leder så småningom till att de upptäcker hemligheten bakom hur skolan förblir säker från zombierna.

    Episode 2: Suffer the Children . Efter att ha lämnat Ericson hotas Clementine och AJ av att en figur från hennes förflutna återvänder. De återvänder till skolan för att hjälpa barnen att överleva en fiendeattack som får ödesdigra konsekvenser.

    Episode 3: Broken Toys . Detta är det första avsnittet som utvecklats av Skybound Entertainment efter att Telltale Games stängdes. Det här avsnittet kommer att fokusera på Clementines förflutna, med många personer som hon har träffat under sin resa.

    Episode 4: Take us Back . Seriens sista avsnitt förväntas släppas någon gång under 2019. Ingenting har avslöjats om det ännu.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Walking Dead The Final Season

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Walking Dead: The Final Season

    Jakub
    Jakub
    2019 mies 29 00:17 dlcompare.fr
    Oh boi this game is very "cheap" XD But i would like to get this to complete my collection
    Det här spelet är väldigt "billigt" XD Men jag skulle vilja köpa det för att komplettera min samling.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev