Instant Gaming EU
 
 

Köp Assassin's Creed The Ezio Collection

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Assassin's Creed The Ezio Collection är ett spännande action-äventyrsspel. Spelaren tar på sig rollen som en legendarisk lönnmördare - från att avslöja gamla hemligheter till att utföra farliga uppdrag.



    Gameplayet består av intensiva strider, fängslande pussel och utforskning av den öppna världen - allt medan du njuter av fantastisk grafik. Spelare kan också anpassa sin lönnmördare med en rad olika vapen och färdigheter för ännu bättre resultat!



    Visuellt sett är Assassin's Creed The Ezio Collection looks otroligt - med högupplöst grafik som ger platserna liv. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sina filmiska soundtracks och effekter för en uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det ett omfattande onlineläge - där spelarna kan slå sig samman med andra lönnmördare och utforska byggnader runt om i renässansens Italien. Det här läget innehåller också unika utmaningar som kräver snabba reflexer och exakt timing för att vinna.



    På det hela taget kommer Assassin's Creed The Ezio Collection garanterat att tilltala alla som gillar actionspel. Med sina spännande uppdrag, sin fängslande berättelse och sin uppgraderbara utrustning kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för Assassin's Creed The Ezio Collection

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Assassin's Creed The Ezio Collection

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev