Instant Gaming EU
 
 

Köp Prison Architect - Psych Ward: Warden's Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är inte alls lätt att bygga och förvalta ett fängelse med högsta säkerhet. Den potentiella skadan om du inte gör ditt arbete ordentligt och en fånge rymmer från din anläggning kan vara fruktansvärd och kan till och med kosta liv. Därför är Prison Architect ett så detaljerat spel som låter dig skapa ditt eget fängelse från grunden. Du kommer att kunna utforma en ointaglig straffanläggning som inte ger fångarna någon chans när de försöker rymma, men det är bara halva jobbet, för du måste också förvalta det, och ibland kan det vara ganska ansträngande att hantera den dagliga strömmen av problem. Å andra sidan kan du i Prison Architect testa säkerheten i ditt fängelse när du väl har byggt det. När allt kommer omkring, om den som byggde det kan fly från platsen, vem kan då göra det?



    ExpansionenPrison Architect: Psych Ward: Warden’s Edition erbjuder dig en mängd olika alternativ som fokuserar på att hantera psykiska sjukdomar och störda fångar. Dessa fångar behöver mycket specifika åtgärder när det gäller utformningen av deras celler och behandlingen av deras problem, men du kan hitta allt du behöver i denna DLC. Du måste vara mycket försiktig och vårda dem på rätt sätt. Annars riskerar du att de blir våldsamma och du kan få ett stort problem i dina händer om en fånge till exempel hoppar över sin medicinering. Att vara kreativ och uppfinningsrik är nyckeln till framgång när du hanterar problem i Pison Architect, och det här DLC:et kommer att lägga mycket press på förvaltningssidan av spelet.



    Om du vill utöka universumet i Prison Architect med fler alternativ och anläggningar för kriminellt sinnessjuka, kommer Prison Architect: Psych Ward: Warden’s Edition expansionen att ta spelet till en högre nivå med nya mekanismer och funktioner.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Prison Architect

    De bästa priserna för Prison Architect Psych Ward Warden's Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Prison Architect - Psych Ward: Warden's Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev