Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 avslöjar både gameplay och releasedatum

Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 avslöjar både gameplay och releasedatum
2021 njuk 5 22:28

För drygt ett år sedan utannonserades Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, ett spel som ursprungligen var tänkt att släppas hösten 2020. Det blev såklart inte fallet. Spelet drabbades av samma öde som många andra spel 2020 och det verkar som att det nya releasefönstret inte har varit lätt att ordna. I november fick vi veta att spelet skulle komma i början av 2021, men förra månaden fick vi veta att Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 inte kommer att se dagens ljus förrän under andra kvartalet eftersom det måste optimeras för ”så många plattformar som möjligt”.

Osäkerheten upphör nu när spelets releasedatum äntligen har avslöjats. Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 lanseras den 4:e juni 2021. Motiveringen bakom den senaste uppskjutningen är att spelet kommer finnas tillgängligt till Xbox Series X/S och PlayStation 5, plus Xbox One, PlayStation 4 och PC. Samtidigt publicerade CI Games också den allra första speltrailern, och den är inte för vekhjärtade.

 

 

En av sakerna som imponerar mest i den första videon är precisionen och realismen som du bokstavligen kan spränga skallar med. Detta visar på kvaliteten på grafiken i Sniper: Ghost Warrior Contracts 2, men vi får också en glimt av interfacet i videon, särskilt i "aim mode". Sammantaget tar Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 allt som gjorde den första delen i serien så framgångsrik och förbättrar det. Det erbjuder dig inte en öppen värld att utforska men innehåller fem stora kartor och tjugo kontrakt.

Om allt detta låter tilltalande så kan du besöka vår jämförelsetjänst för att få Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 till bästa pris.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev