Sniper Ghost Warrior Contracts 2 kommer i höst

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 kommer i höst

Sniper Ghost Warrior-serien har inte fått positiva recensioner men det är Sniper: Ghost Warrior 2 fick ännu värre kritik, särskilt för att det hade för många buggar och en oövertygande AI. Deras uppföljare Sniper: Ghost Warrior 3 lyckades lösa några av de här problemen och har fått mycket bättre recensioner, men det var inte tillräckligt för att göra det till en stor succé.

Men CI Games gav inte upp med deras spelserie och visade att de vet hur man lyssnar på spelarna när de släppte Sniper Ghost Warrior Contracts 2019. Det är en omstart av serien som tar den i en ny riktning. Den största förändringen är att den öppna världen tagits bort, vilken bedömdes vara för ambitiös av studion, och de skapade istället fem stora områden. Spelsystemet är mer eller mindre detsamma, det är huvudsakligen ett FPS-spel som består av uppdrag. Spelaren kan välja hur man ska eliminera sina måltavlor, och kan använda smygtaktik eller mer direkta tillvägagångssätt. Även om Sniper Ghost Warrior Contracts av en del ansågs vara något kort, så anses det vara den bästa versionen i serien.

 

 

Om du gillade Sniper Ghost Warrior Contracts så finns det goda nyheter till dig för en uppföljare är under utveckling. CI Games annonserade det väldigt sparsamt via Twitter. Få detaljer om spelet har avslöjats, namnet är Sniper Ghost Warrior Contracts 2 och det är ett ganska kort lanseringsfönster eftersom utgivningen är planerad i höst. Vi vet även att Sniper Ghost Warrior Contracts 2 kommer att finnas på PS4, Xbox One och PC. Med tanke på hur snart det släpps förväntar vi oss att se bilder från spelet inom de kommande veckorna.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev