Instant Gaming EU
 
 

Köp Horizon Forbidden West: Burning Shores

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Horizon Forbidden West: Burning Shores är den första expansionen för uppföljaren till Horizon Zero Dawn. Följ med Aloy på en spännande upptäcktsresa till de södra delarna av Forbidden West. Tenakth-klanens landområden ligger nära Los Angeles ruiner, som nu är en farlig vulkanisk skärgård full av faror. Våldsamma robotar, nya berättelser, utmanande möten, nya hemligheter att avslöja och ett nytt överhängande hot väntar dig i Burning Shores.



      Med den här expansionen har Aloy tillgång till en uppsjö av nya verktyg och vapen som kommer att vara mycket praktiska för att slåss mot nya typer av fiender. Hon har också tillgång till nya transportmedel, särskilt en ny Sunwing-flygmontering som gör att hon kan flyga i luften. Horizon Forbidden West: Burning Shores utökar din upplevelse i spelet med nytt innehåll och en ny spännande berättelse som sätter Aloys förmågor på prov. Expansionen överskrider de tekniska gränserna för originalspelet för att ge en mer uppslukande upplevelse och en värld som är mer levande och verklighetstrogen.

      Läs mer
      Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Horizon Forbidden West


      Vi beklagar, vi har inga priser för Horizon Forbidden West Burning Shores ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Horizon Forbidden West: Burning Shores-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Horizon Forbidden West: Burning Shores:s kategori : Äventyr.

      Kommentarer om Horizon Forbidden West: Burning Shores

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev