Instant Gaming EU
 
 

Köp Stellaris: Plantoids Species Pack

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stellaris: Plantoids Species Pack är en expansion av spelet Stellaris som fokuserar på de växtliknande arterna i galaxen. Detta tilläggsinnehåll till Stellaris har utvecklats av Paradox Interactive och tar med spelarna på ett äventyr fullt av mysterier och faror när de utforskar okända världar på jakt efter kunskap om dessa märkliga nya varelser. Paketet lägger till nio unika spelbara arter med sina egna speciella egenskaper, vilket ger spelarna större mångfald i rymdutforskning och strategi.



    Det primära målet med Stellaris: Plantoids Species Pack är att skapa relationer mellan olika fraktioner och bygga vidare på befintliga utomjordiska civilisationer samtidigt som man hanterar mer ambitiösa hot som oseriösa AI-maskiner eller mäktiga galaktiska imperier. Allianser måste bildas noggrant om du ska kunna överleva och frodas i detta nya okända universum - oavsett om det sker genom diplomati eller krigstaktik. Med sin detaljerade grafik och ljudeffekter tillsammans med en engagerande berättelse kommer varje spel att ha sin egen uppsättning överraskningar som gör det möjligt för spelarna att uppleva något unikt varje gång de spelar det. De som letar efter mer visuell känsla kan också hitta mycket i det här paketet; från livfulla växtdesigner som sträcker sig från frodiga djungler till giftiga biomer kompletta med utsikt över bergskedjor - allt sammansatt i en helt realiserad 3D-miljö - avslöjar särskilt levande konstnärskap i hela spelet. Den avancerade AI:n i Stellaris: Plantoids Species Pack är utformad för att se till att varje spelomgång känns unik och oförutsägbar, eftersom datormotståndarna kan reagera exakt och anpassa sig till olika strategier och situationer. Detta säkerställer att spelarna kan njuta av en ständigt föränderlig upplevelse med tillräcklig utmaning och variation, så att de kan utforska mer än de kunde tidigare - allt samtidigt som de skapar en rolig och uppslukande spelupplevelse.



    Sammanfattningsvis kombinerar Stellaris: Plantoids Species Pack både djupa strategielement med fängslande grafik - vilket gör det till ett måste-spel för rymdutforskningsentusiaster överallt. Med olika kombinationer av utomjordiska raser tillgängliga - inklusive nya plantoidarter - kan spelarna vara säkra på att ha oändliga timmar av underhållning framför sig.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Stellaris

    De bästa priserna för Stellaris Plantoids Species Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Stellaris: Plantoids Species Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev