Instant Gaming EU
 
 

Köp Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio är ett DLC till det populära stadsbyggnadsspelet Cities: Skylines. Med radion kan spelarna bygga sin egen radiostation och sända musik, talkshows, nyhetsrapporter och mycket mer till sina simulerade städer. Med ett brett utbud av musikgenrer med tonvikt på elektronisk musik erbjuder radion en mängd unika ljud som är skräddarsydda för att passa alla typer av virtuella metropoler.



    Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio innehåller också ett urval av nyhetsrapporter med uppdateringar om de senaste händelserna i spelets städer samt berättelser från den verkliga världen. Håll dig informerad och i samklang med världen omkring dig när du bygger din egen utopi i Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio. Se till att utforska alla de olika musikgenrer som finns tillgängliga, från pop till jazz och allt däremellan.



    Med ett bibliotek på över 100 unika spår och ljudeffekter kan du skapa den perfekta atmosfären för din virtuella stad. Oavsett om du letar efter något att koppla av med efter en hård dag med att hantera din stad eller ett soundtrack som ger dig energi medan du planerar ditt nästa projekt, Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio garanterat något som passar just dig. Och med sin seriösa, professionella ton är det det perfekta ackompanjemanget för alla blivande virtuella borgmästare eller stadsplanerare. Oavsett om du vill koppla av eller fokusera medan du spelar har Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio något för alla.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Cities: Skylines

    De bästa priserna för Cities Skylines Synthetic Dawn Radio

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Cities: Skylines - Synthetic Dawn Radio

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev