Instant Gaming EU
 
 

Köp The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Expansionspaketet The Sims 4 Hästranch är det fjortondeexpansionspaketet till The Sims 4. Expansionen introducerar den engagerande hästvärlden, där spelarna kan utforska hur man äger, tränar och tar hand om hästar inom de välbekanta ramarna för The Sims 4. Det här expansionspaketet riktar sig inte bara till spelets etablerade fans utan lockar även nya spelare med sin unika blandning av simulering och djurskötsel.



    I expansionspaketet The Sims 4 Hästranch kan simmarna nu flytta till en lugn stad på landsbygden, känd för sina hästrancher och hästtävlingar. Spelarna får frihet att skräddarsy och sköta sin egen ranch, vilket skapar en djup kontakt med deras hästkompisar. Spelet fördjupar spelarna ytterligare i hästvärlden genom en mängd nya aktiviteter som att träna hästar, delta i hästshower och till och med föda upp olika hästarter.



    Expansionspaketet stärker ytterligare spelets rykte för sin känsla för detaljer och realism. Hästarna i The Sims 4 Hästranch Expansionspaket har olika personligheter och behov, vilket ger en realistisk och fängslande spelupplevelse. Spelets grafik är lika imponerande, med pittoreska landskap och verklighetstrogna animationer som förhöjer den totala spelupplevelsen.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : The Sims 4

    De bästa priserna för The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din aktiveringskod för att ladda ner spelet från EA App.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om The Sims 4 Horse Ranch Expansion Pack

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev