Eneba COM
 
 

Köp Escape Dead Island

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Escape Dead Island är ett spännande videospel som utspelar sig i Dead Island-världen, där spelarna utmanas att ta reda på ursprunget till ett zombieutbrott. Det här överlevnads- och mysterieäventyret, som utvecklats av Fatshark och publicerats av Deep Silver, tar spelarna med på en resa fylld av spänning och skräck. Spelets unika konststil och engagerande berättelse skapar en uppslukande upplevelse som håller spelarna på tårna.



    I Escape Dead Island tar spelarna plats i Cliff Calos skor, en ung och äventyrlig journalist som ger sig ut för att avslöja sanningen bakom zombieepidemin. Guidad av en mystisk röst i huvudet och beväpnad med en mängd olika vapen måste Calo navigera genom farlig terräng och slåss mot horder av zombier för att lösa det mysterium som plågar ön. På vägen möter han andra överlevande och upptäcker ledtrådar som kastar ljus över ursprunget till utbrottet. Spelets grafik och ljuddesign arbetar tillsammans för att skapa en spänd och kuslig atmosfär. Den unika konststilen i Escape Dead Island kombinerar ljusa färger med mörka skuggor för att skapa en surrealistisk och spöklik värld. Spelets ljuddesign är lika imponerande, med ett spöklikt soundtrack som bygger upp spänningen och håller spelaren på helspänn. Spelets röstskådespeleri är också utmärkt, med gripande prestationer från huvudpersonerna.



    Sammanfattningsvis ärEscape Dead Island ett spännande och engagerande spel som fans av Dead Island-serien kommer att älska. Den unika konststilen, den fängslande handlingen och den utmärkta ljuddesignen kombineras för att skapa en uppslukande upplevelse som håller spelarna fängslade från början till slut. Med sin snabba action, spända atmosfär och spännande spelupplevelse är Escape Dead Island ett måste för alla som älskar skräck- och äventyrsspel.

    Läs mer

    De bästa priserna för Escape Dead Island

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Escape Dead Island

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev