Crash Bandicoot 4: It's About Time visar sin spelmekanik

Crash Bandicoot 4: It's About Time visar sin spelmekanik

Annonseringen av Crash Bandicoot 4: It's About Time förra månaden gladde alla fans till serien. Med en utgivning som är planerad till den 2 oktober, 2020 till PS4 och Xbox One så har väldigt lite om spelet avslöjats framtill nu, men vi har precis upptäckt de första bilderna av dess spelmekanik, vilket ger oss en idé om hur den nya mekaniken med de nya quantum-maskerna kommer att fungera.

Vi vet nu lite mer om dessa två maskers funktioner tack vare en demo av Crash Bandicoot 4: It's About Time som har spelats av flera medier. Det har två nivåer, Snow Way Out och Dino Dash. Det första presenterar en mask för oss som ger oss kraft att sakta ner tiden. Den tillåter dig i synnerhet att överkomma oöverstigliga hinder och undvika fiender, men kommer även fungera med "!".

 

 

Vi kommer även att upptäcka sättet som vi kan spela de andra karaktärerna, särskilt Neo Cortex. När nivån är avklarad så är det möjligt att spela igen med antagonisten från ett annat perspektiv. Det kommer självklart att vara det enda sättet att spela med Neo Cortex, till skillnad från Coco som även kommer att finnas där, men vi kan välja för varje nivå. Vi upptäckte även Cortex krafter, som kommer att utrustas med en laserpistol som transformerar fienden till en plattform, eller en trampolin om vi skjuter dem en andra gång, för han kommer att vara berövade ett dubbelhopp. Å andra sidan kommer han att ha en rusningsförmåga som verkar vara särskilt spännande när man lär sig att hantera den.

På andra nivån i Crash Bandicoot 4: It's About Time som har visats kan vi se att masken låter oss interagera med särskilda objekt, som kratrar och hinder, och det kan få dem att dyka upp och försvinna.

 

 

Den andra videon från Game Informer berättar även för oss om en annan aspekt av Crash Bandicoot 4: It's About Time: dess svårighet. Det kommer att vara möjligt att spela i två olika svårighetslägen: Retro, med ett begränsat antal liv och en game over, och Modern med ett obegränsat antal liv men med en dödsräknare. Crash Bandicoot 4: It's About Time verkar behålla känslan från originalspelen i den här frågan genom att erbjuda en dos med "die and retry" för att ta sig igenom särskilda passager.

Crash Bandicoot 4: It's About Time ser redan mycket lovande ut och vi kan inte vänta på att få se resten av de nya funktionerna, inklusive de andra maskerna.

  • Officiell webbplats : Crash Bandicoot 4
  • Kategorier : Plattformsspel
  • Utgivare : Activision
  • Utvecklare : Activision
  • Läge(n) : Solo
  • Utgivningsdatum : 2020 golggotmánnu 2
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev