Crash Bandicoot 4: It's About Time förklarar sin spelmekanik

Crash Bandicoot 4: It's About Time förklarar sin spelmekanik
2020 borg 8 06:23

Fansen till serien upptäckte i slutet på juni entusiastiskt att Crash Bandicoot 4: It's About Time kommer att släppas i höst, mer precist den 2 oktober till PlayStation 4 och Xbox One.

Vi har redan fått en glimt av spelets funktioner, som kommer att inkludera nya och unika funktioner som aldrig tidigare setts i Crash Bandicoot-serien, som exempelvis maskerna och möjligheten att spela andra karaktärer än Crash. Under State of Play i förrgår fick vi reda på mer om Crash Bandicoot 4: It's About Time.

 

 

En ny video under eventet tar en titt på några av sakerna vi redan visste, men den avslöjar även några nya saker. Leksaker för Bob verkar vara en viktig uppdatering för en fråga som fått fansen att oroa sig, och de avslöjade att Crash Bandicoot 4: I'ts About Time inte kommer att innehålla mikrotransaktioner. Å andra sidan kommer karaktärernas skinn att finnas där, men vi kan låsa upp dem genom att slutföra utmaningar eller samla ädelstenar, och det finns massor att låsa upp. Vi har även fått reda på att en fjärde quantum mask inte ännu avslöjats, men vi vet bara dess namn, Akano.

Men vi har inte berättat för dig om de viktigaste nyheterna om Crash Bandicoot 4: It's About Time. Vid sidan av Crash, Coco och Cortex, så kommer även Dingodile att vara spelbar. Dingodile kommer att vara spelbar på samma sätt som Cortex, men han erbjuder ett annat perspektiv. Han kommer att ha en kanon som gör att han kan suga in olika objekt, som TNT-tunnor som kan skjutas senare.

 

 

Slutligen finns det ett alternativt spelläge som kallas för N. Verted har avslöjats. När det låses upp låter det dig spela om nivåerna i spelet på ett helt nytt sätt. Det ersätter tidsläget för tidigare episoder och kommer att erbjuda flera variationer. Exempelvis kommer du kunna spela om gamla nivåer med neonljus-estetik, eller några andra där du tiden kommer att accelereras, eller till och med några andra som kommer att sprida färg för att avslöja bakgrunden.

Vi förväntar oss att mer information ska avslöjas innan utgivningen av Crash Bandicoot 4: It's About Time, men så här långt ser spelet lovande ut.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev